Remeha Calenta Ace

 

 

Remeha Calenta Ace


De meest doordachte condenserende verwarmingsketel ooit, nu nog slimmer

Een hypermoderne condenserende gaswandketel in solo of combi-uitvoering. De betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij de Remeha Calenta hand in hand, voor een onbezorgde warmte- en sanitair warmwatervoorziening. Een absolute kwaliteitsketel, die zeer onderhoudsvriendelijk is en het de installateur bij servicewerkzaamheden zeer eenvoudig maakt.

 

De Remeha Calenta Ace is de aangewezen verwarmingsketel voor een middelgrote gezinswoning (half open of open bebouwing) waar ook meerdere kringen aangestuurd moeten worden: de ideale ketel voor een gezin met kinderen waar in huis één keuken en één badkamer aanwezig is.

Deze condenserende gaswandketel leent zich perfect als prijsbewuste en toekomstgerichte installatie voor nieuwbouw of renovatieprojecten tot 34 kW.

Eigenschappen

- supersnelle, royale levering van sanitair warm water aan een constante temperatuur
- hoog jaarrendement, zowel tijdens verwarmings- als sanitair warmwaterbedrijf
- uiterst stille werking dankzij het isolerend vermogen
- solo-uitvoering (15s, 25s, 35s): enkel verwarming
- combi-uitvoering (28c, 40c): zowel verwarming als sanitair warm water
- bediening van de eTwist thermostaat met gratis app voor smartphone of tablet
- automatische bijvulling (de druk in uw verwarmingskring wordt automatisch op peil gehouden)
- 10 jaar garantie op de warmtewisselaar
- 5 jaar omnium garantie*
- ecolabel als verwarmingsproducent: A+ (in combinatie met buitenvoeler en eTwist thermostaat)
- ecolabel als sanitair warmwaterbereider: A

eTwist thermostaat

Met de nieuwe Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regelt u in een handomdraai de temperatuur. Snel, eenvoudig en intuïtief, waar u ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland.

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschikt u ook zonder wifi over alle mogelijkheden.

 

*Garantie voorwaarden 5 jaar omnium waarborg:
Tijdelijk wordt de basis garantie van 2 jaar naar 5 jaar verlengd. Algemene garantievoorwaarden blijven van toepassing, enkel de duur van de garantie wordt uitgebreid. Om gebruik te kunnen maken van deze promotie dient de erkende Remeha installateur online de installatie te registreren en het gegenereerde certificaat steeds ter beschikking te houden bij het toestel. Daarnaast is een 2-jaarlijks onderhoud én het plaatsen van een vuilfilter op de verwarmingskring verplicht. 


 »