Remeha Hera Condens 2

Remeha Hera Condens 2

 

Competitief geprijsde stookolie technologie in een nieuw jasje

De Remeha Hera Condens 2 is een nieuwe stookolie condensatieketel die gebruiksklaar wordt afgeleverd met vanuit fabriek voorgemonteerde ingeregelde SPM brander en een basis of geavanceerde regeling inclusief buitenvoeler naar keuze.

De ketelmodule, verkrijgbaar in verschillende vermogens, kan gecombineerd worden met een onderstaande boilermodule met 110 of 160 liter waterinhoud. Het succes en de mogelijkheden van onze vorige stookolie condensatieketels werden als basis gebruikt om dit nieuwe uiterst betaalbare gamma te ontwerpen op maat van de comfort behoeften van elke gebruiker.

 

In een middelgrote tot grote woning waar geen gas voorhanden is en gewerkt wordt met stookolie zit u met de Remeha Hera Condens 2 goed. Wenst u uw huidige klassieke stookolie ketel te vervangen en zo op stookolie te besparen, aan een beperkte investering: Opteer dan voor de Remeha Hera Condens 2.

Deze ketel zorgt voor uw warmte en in combinatie met een boiler ook voor een royale hoeveelheid sanitair warm water.

Eigenschappen

- hét instapmodel in stookolie condensatietechniek
- voorgemonteerde ingeregelde SPM brander
- eenvoudige basis (D-Control) of uitgebreide (S-Control) regelaar voor een intelligente bediening
- werkt met alle types stookolie (zwavelarme stookolie is geen noodzaak)
- 10 jaar garantie op de warmtewisselaar
- 5 jaar garantie op de kuip
- ecolabel als verwarmingsproducent: A
- ecolabel als sanitair warmwaterbereider: B (in combinatie met een boiler module)

eTwist thermostaat

Met de nieuwe Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regelt u in een handomdraai de temperatuur. Snel, eenvoudig en intuïtief, waar u ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland.

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschikt u ook zonder wifi over alle mogelijkheden.

Regelplatform: Remeha D-Control

De Remeha D-control wordt toegepast als eenvoudig bedieningspaneel voor de Remeha Lava, Lava Plus 2 of Hera Condens 2 stookolieketels. Met zijn twee handige draaiknoppen kan je snel de temperatuur van je verwarming en sanitair warm water regelen. Alle informatie is zeer goed aangegeven op het kleine LCD-scherm.

Regelplatform: Remeha S-Control

De uitgebreide ketelregelaar (Remeha S-Control, ingebouwd achter de voorklep) heeft een groot verlicht display en geeft steeds de huidige werkingsmodus weer. De sturing van twee verwarmingskringen én zijn eigen boilerkring neemt deze regelaar voor z’n rekening.


 »