Remeha Lava Plus

Remeha Lava Plus

 

Vertrouwde techniek aan de aantrekkelijkste prijs

De Remeha Lava Plus is een nieuwe klassieke stookolieketel reeks die gebruiksklaar wordt afgeleverd met voorgemonteerde vanuit fabriek ingeregelde brander en een basis of geavanceerde regeling naar keuze.

Een ruim gamma aan modules staat garant voor een zorgeloze installatie van een stookoliesysteem op maat van uw gewenst comfort in verwarming en sanitair warm water, voor een lager budget in vergelijking met een condenserende stookolieketel. De optimale verbranding en stevig geïsoleerde ketelmantel in combinatie met het modulaire karakter aan een onovertro en prijs maakt van de Remeha Lava Plus een uniek en populair concept.

 

Voor veel Belgische huishoudens die een oudere niet condenserende stookolieketel in huis hebben en met een beperkt budget toch stevig willen besparen, is de Remeha Lava Plus de ideale ketel. Vanwege de laagtemperatuur technologie dienen er bij wet geen grote werken verricht te worden. De Remeha Lava Plus is dus ideaal voor de renovatie markt waar technische mogelijkheden en budget een belangrijke rol spelen. Voor warmte en sanitair warm water zijn verschillende vermogens mogelijk en is deze klassieke stookolieketel geschikt voor elk type woning (open of gesloten bebouwing).

Eigenschappen

- hét instapmodel in stookolie techniek
- vertrouwde én nieuwe en duurzame componenten worden gecombineerd tot een gloednieuwe ketel
   in een nieuw, futuristisch design
- zorgeloos verwarmen dankzij de vanuit fabriek ingeregelde stookoliebrander en het beproefd gietijzeren
   ketellichaam
- eenvoudige basis (D-Control) of uitgebreide (S-Control) regelaar voor een intelligente bediening
- uiterst stille werking dankzij de dempende mantel
- werkt met alle types stookolie (zwavelarme stookolie is geen noodzaak)
- ecolabel als verwarmingsproducent: B en in combinatie met een boiler module, als sanitair
   warmwaterbereider: B

eTwist thermostaat

Met de nieuwe Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regelt u in een handomdraai de temperatuur. Snel, eenvoudig en intuïtief, waar u ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland.

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschikt u ook zonder wifi over alle mogelijkheden.

Regelplatform: Remeha D-Control

De Remeha D-control wordt toegepast als eenvoudig bedieningspaneel voor de Remeha Lava, Lava Plus 2 of Hera Condens 2 stookolieketels. Met zijn twee handige draaiknoppen kan je snel de temperatuur van je verwarming en sanitair warm water regelen. Alle informatie is zeer goed aangegeven op het kleine LCD-scherm.

Regelplatform: Remeha S-Control

De uitgebreide ketelregelaar (Remeha S-Control, ingebouwd achter de voorklep) heeft een groot verlicht display en geeft steeds de huidige werkingsmodus weer. De sturing van twee verwarmingskringen én zijn eigen boilerkring neemt deze regelaar voor z’n rekening.


«