WARMTEPOMPEN

Met onze duurzame warmtepompen dagen we de klassieke verwarmingssystemen uit, want verwarmen en koelen met een warmtepomp maakt een wereld van verschil.

 

De werking van een warmtepomp

Een film kijken met je gezin in een warme huiskamer terwijl het buiten vriest. Een hartverwarmend boek lezen terwijl je dobbert in een heet bad. Binnen schuilen voor het herfstweer met een kop thee. De juiste temperatuur draagt bij tot momenten om te koesteren. Met een Mitsubishi Electric warmtepomp geniet je van comfort op een zuinige en duurzame manier.

 

Het systeem haalt tot 80% van zijn energie gratis uit de buitenlucht. Deze energie wordt omgezet in warmte voor je woning. Bij een lucht-water-warmtepomp loopt er warm water door de vloerverwarming of door de radiatoren van het verwarmingssysteem. Deze variant wordt het meest gebruikt als hoofdverwarming in een woonhuis. De warmtepomp zorgt ook voor warm water in je keuken en badkamer. Zo kun je altijd uit volle borst zingen onder een warme douche. Met een bijkomende functie is het ook mogelijk om de werking van de warmtepomp om te draaien en je woning te koelen wanneer de temperatuur in je woning stijgt op zomerse dagen. Je kunt de warmtepomp bedienen met een eenvoudige draadloze thermostaat, of op afstand via de app.

 

De Mitsubishi Electric warmtepomp verwarmt je woning met een hoog rendement. Hierdoor wordt je CO2-uitstoot beperkt en zorg je tegelijkertijd voor een duurzame wereld en een lage energierekening. Met zijn lange levensduur gaat de installatie even lang mee als een traditionele CV-ketel. En door het hoge rendement is de terugverdientijd kort. Dit alles heeft een positief effect op het energielabel van je woning, en zorgt voor meerwaarde bij een eventuele verkoop. De warmtepomp is een product van Mitsubishi Electric, een internationale speler die aan de wieg stond van de hedendaagse warmtepomp techniek.