Remeha Tzerra

Remeha Tzerra

 

De kleinste ketel met het grootste gemak

De Remeha Tzerra Ace is een energiezuinig condensatieketelconcept, leverbaar in verschillende vermogens. De Tzerra Ace is uitermate betrouwbaar, ultra compact en zeer licht in gewicht waardoor deze ketel zeer installatie- en servicevriendelijk is.

Dankzij zijn modulaire opbouw staat hij garant voor een optimale betrouwbaarheid. De Tzerra Ace werkt naadloos samen met de Remeha eTwist en zorgt door zijn modulerende aansluiting voor optimale prestaties.

 

De Remeha Tzerra Ace is perfect voor wie weinig ruimte heeft om een ketel te plaatsen. Daarbij is de Tzerra Ace combi (of solo: te combineren met een boiler) ideaal voor gezinnen die een efficiënte verwarming en een grote hoeveelheid sanitair warm water wensen.

Door zijn eenvoud in installatie, bediening, nazorg én zijn aantrekkelijke prijs is de Remeha Tzerra Ace uiterst geschikt voor een huurwoning en de projectmarkt, woonprojecten en appartementen.

Eigenschappen

- de allerkleinste condensatieketel op basis van een doordacht revolutionair concept
- nieuw electronica platform (F-Control)
- voorbereid voor communicatie en beheer op afstand
- installatievriendelijk dankzij zijn geringe gewicht, de lichtste krachtpatser op de markt
- solo-uitvoering (15s, 25s, 35s): enkel verwarming
- combi-uitvoering (24/28c, 35/40c): zowel verwarming als sanitair warm water
- verbinding met de eTwist thermostaat via R-Bus
- servicevriendelijk en tijdsbesparend, bestaat slechts uit 5 hoofdcomponenten
- 10 jaar garantie op de warmtewisselaar
- ecolabel als verwarmingsproducent: A+ (met buitenvoeler en eTwist thermostaat)
- ecolabel als sanitair warmwaterbereider: A

eTwist thermostaat

Met de nieuwe Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regelt u in een handomdraai de temperatuur. Snel, eenvoudig en intuïtief, waar u ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland.

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschikt u ook zonder wifi over alle mogelijkheden.


«