REMEHA CALORA TOWER GAS HYBRID

 

Hybride modulaire energiecentrale, klaar voor de toekomst

De Remeha Calora Tower Gas Hybrid is een complete energiecentrale die de intelligente combinatie maakt van een krachtige condenserende gas vloerketel met naaststaande of onderstaande spiraalboiler in samenwerking met een warmtepomp. Op een hybride manier wordt de productie van uw verwarming én sanitair warm water mogelijk, in één vloertoestel met separate sanitair warmwater boiler in combinatie met een buitenunit naar keuze. Een gloednieuwe intelligente regelaar houdt rekening met de energiekost voor de meest efficiënte energiekeuze, op elk moment.

 

KARAKTERISTIEKEN

  • Modulair hybride vloersysteem, combinatie van staande gasketel met warmtepomp en hybride boiler in configuratie op of naast elkaar
  • Uiterst installatievriendelijk, eenvoudig te monteren en installeren dankzij het modulaire ontwerp
  • Productie van sanitair warm water via een boiler van 180 liter
  • De hoogst mogelijke besparing dankzij de hybride werking voor verwarming
  • Regelplatform: Remeha iSense PRO
  • 10 jaar garantie op de warmtewisselaar
  • 5 jaar garantie op de kuip
  • Ecolabel als verwarmingsproducent: A++
  • Ecolabel als sanitair warmwaterbereider: A

REGELPLATFORM: REMEHA ISENSE PRO

Het ketel bedieningsbord iSense PRO, met grafisch dot-matrix display, wordt vanuit fabriek geplaatst in de Remeha Calora Tower reeks. De Remeha iSense PRO VM bestaat uit een externe DIN rail module in gesloten behuizing die het mogelijk maakt om vrijwel elke ketel met deze moderne regelaar uit te rusten.

Door een speciale gateway en RF ketelmodule hardware toe te voegen (optioneel verkrijgbaar) is het mogelijk om uw verwarmingssysteem op afstand, van waar ook ter wereld, te bedienen met de Remeha iSense PRO app (software gratis verkrijgbaar voor uw tablet of smartphone).

 

IDEALE TOEPASSING

De Remeha Calora Tower Gas Hybrid is geschikt voor middelgrote tot grote gezinswoningen, waar de vraag naar comfort in zowel warmte als warmwater hoog is en waar men wil besparen op de energiefactuur.

Dankzij het modulaire concept van de ketel (units kunnen op of naast elkaar staan) is deze combi ideaal voor woningen waar er slechts beperkte ruimte is voor de plaatsing van een ketel. Met de Calora Tower Gas Hybrid kunt u meerdere verwarmingskringen aansturen.